Μπροστινό Spoiler Για Audi A4 B8 11-15 Facelift Γυαλιστερό Μαύρο 3 Τεμάχια

Μπροστινό Spoiler Για Audi A4 B8 11-15 Facelift Γυαλιστερό Μαύρο 3 Τεμάχια

145,00€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: CΑRΝΕR
Κωδικός Προϊόντος: 0028076
Απόθεμα: 1 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 1611 φορές

Μπροστινό Spoiler Για Audi A4 B8 11-15 Facelift Γυαλιστερό Μαύρο 3 Τεμάχια

Εξαιρετική ποιότητα, τέλεια εφαρμογή και εύκολη συναρμολόγηση. Αυτό το υψηλής ποιότητας χείλος αεροτομής δίνει στο όχημα μια σπορ εμφάνιση. Το υλικό είναι κατασκευασμένο από πλαστικό που μπορεί να βαφτεί, να θρυμματίζεται και να είναι ανθεκτικό στην κρούση.

Περιλαμβάνει:

• Spoiler εμπρός προφυλακτήρα 3 τεμαχίων
• Κιτ τοποθέτησης (βίδες)

Τι είναι ξεχωριστό στο μπροστινό σπόιλερ Audi A4 B8 ?
- το ενδιαφέρον σχέδιο του
- ευκολία εγκατάστασης
- προσθέτει αγωνιστικό χαρακτήρα του αυτοκίνητο


Για να ομορφύνετε το Audi A4 B8 μπορείτε, χωρίς αμφιβολία, να χρησιμοποιήσετε αυτό το εκσυγχρονισμένο μπροστινό spoiler.

Το εξάρτημα προορίζεται να τοποθετηθεί κάτω από τον προφυλακτήρα και συμβάλλει σίγουρα στη βελτίωση της πρόσφυσης του αυτοκινήτου κατά την οδήγηση υψηλής ταχύτητας. Προσθέτει μια μοναδική αγωνιστική πινελιά στο όχημά σας επηρεάζοντας τόσο την αισθητική όσο και την αεροδυναμική του - μια ποιότητα που σίγουρα θα εκτιμηθεί από όλους τους λάτρεις του οπτικού tuning.


Αυτό το μπροστινό σποιλερ για το Audi A4 B8 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό ABS. Το υλικό είναι γνωστό για την ελαστικότητά του, την ανθεκτικότητά του και την αντοχή του σε διαφορετικούς τύπους ζημιών. Χρησιμοποιείται επίσης στην κατασκευή εξαρτημάτων οχημάτων.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Θέση: Εμπρός
Περιλαμβάνει: Βίδες Στερέωσης
Σπόιλερ Προφυλακτήρα
Πλήθος Τεμαχίων: 3 Τεμάχια
Υλικό: Πλαστικό
Χρώμα: Μαύρο Γυαλιστερό
Επιπλέον Λεπτομέρειες: B8 Facelift 11-15 με απλό προφυλακτήρα

Car Models

Audi A4 A4 (B8) 08-15

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.