Πυροσβεστήρες Αυτοκινήτου

Πυροσβεστήρες Αυτοκινήτου
Προβολή Πίνακα:

Σετ Ασφαλείας Αυτοκινήτου / Σετ ΚΤΕΟ Τρίγωνο, Φαρμακείο, Πυροσβεστήρας 750 ml, Γιλέκο Κίτρινο Auto GS 99004

(0)
19,99€
Τα πλέον απαραίτητα για να περάσετε στο ΚΤΕΟ , σε έλεγχο αστυνομικού  αλλά και σίγουρα για την προσωπική σας ασφάλεια.Περιλαμβάνει: Πυροσβεστήρα 750ml με πιστοποίηση. Τρίγωνο με θήκη. Φαρμακείο  (..

Πυροσβεστήρας Αφρού 750ml Με Πλαστική Βάση

(0)
14,00€
1. Αφαιρέστε την ασφάλεια και τραβήξτε προς τα πάνω για να απασφαλίσει2. Κρατήστε τον πυροσβεστήρα σε όρθια θέση3. Πιέστε τη χειρολαβή στοχεύοντας στη βάση της φωτιάς Ο πυροσβεστήρας αυτός δεν είναι ..

Πυροσβεστήρας Αφρού Ξηράς Κόνεως 1Kg Με Μανόμετρο Και Μεταλλική Βάση 8A 55B C Guard

(0)
25,00€
Πυροσβεστήρας 1kg ABC ξηράς κόνεως Με μανόμετρο Με βάση τοποθέτησηςΤρόπος Χρήσης : Κρατήστε τον σε όρθια θέση Τραβήξτε τον πύρο ασφαλείας\ Στοχεύετε στην βάση της φλόγας Μπορεί να χρησιμοποιηθεί..

Πυροσβεστήρας Αφρού Ξηράς Κόνεως 2Kg Με Μανόμετρο 13Α 89Β C Guard

(0)
29,50€
Πυροσβεστήρας 2kg ABC ξηράς κόνεως Με μανόμετρο Με βάση τοποθέτησηςΤρόπος Χρήσης : Κρατήστε τον σε όρθια θέση Τραβήξτε τον πύρο ασφαλείας\ Στοχεύετε στην βάση της φλόγας Μπορεί να χρησιμοποιηθε..

Πυροσβεστήρας Κόνεως Ξηρής Σκόνης 1Lt Με Μανόμετρο Και Πλαστική Βάση Guard

(0)
17,50€
Made in Italy - EU 1 LT Με μανόμετρο Με βάση τοποθέτησης Ύψος πυροσβεστήρα : 30cm Τρόπος Χρήσης : Κρατήστε τον σε όρθια θέσηΤραβήξτε τον πύρο ασφαλείαςΣτοχεύετε στην βάση της φλόγας Η σκόνη το..

Πυροσβεστήρας Κόνεως Ξηρής Σκόνης 1Lt Με Πλαστική Βάση Guard

(0)
15,00€
1. Αφαιρέστε την ασφάλεια και τραβήξτε προς τα πάνω για να απασφαλίσει2. Κρατήστε τον πυροσβεστήρα σε όρθια θέση3. Πιέστε τη χειρολαβή στοχεύοντας στη βάση της φωτιάς Ο πυροσβεστήρας αυτός είναι κα..

Πυροσβεστήρας Μηχανικού Αφρού 1Lt Γενικής Χρήσης Με Βάση Στήριξης

(0)
15,00€
Οι Πυροσβεστήρες είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό υλικό υψηλής ποιότητας, που αποτρέπει τις διαρροές και δε διαβρώνεται. Αποτελούν την ιδανική λύση για το αυτοκίνητο, το γραφείο, το σπίτι, στο camp..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)