Φορτιστές Κινητών Τηλεφώνων

Φορτιστές Κινητών Τηλεφώνων
Προβολή Πίνακα:

Αντιολισθητική Βάση Ταμπλό Για Κινητά TR-2573

(0)
3,30€
Με αυτή την αντιολισθητική βάση θα έχετε πάντα χώρο για το κινητό σας. Μια μικ΄ρη βάση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοποθετώντας το στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας.Μπορείτε να τοποθετήσετε και τα κλειδ..

Βάση Tablet Για Προσκέφαλο Αυτοκινήτου THOLD-02

(0)
17,35€
Ένα πρωτότυπο και μοδάτο gadget για κάθε χρήση.Ένα ξεχωριστό αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας.Βάση Tablet και PDA με πρωτότυπη και μοναδική σχεδίαση, αγοράστε το για εσάς, δωρίστε το, χαρίστε το ότι και..

Βάση Tablet Με Βραχίωνα Universal Holder For Tablet PC

(0)
8,00€
Ένα πρωτότυπο και μοδάτο gadget για κάθε χρήση.Ένα ξεχωριστό αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας, το γραφείο ή το σπίτι.Βάση Tablet και PDA με πρωτότυπη και μοναδική σχεδίαση, αγοράστε το για εσάς, δωρίστε..

Βάση Κινητού - Θήκη Για Καθρέπτη Αυτοκινήτου Sh-3117

(0)
8,55€
Τοποθετήστε το smartphone σας σε ένα βολικό σημείο με αυτή τη θήκη τηλεφώνου αυτοκινήτου για καθρέφτη οπισθοπορείας. Προσφέρει ευρείες γωνίες ρύθμισης και οι ισχυροί σφιγκτήρες διασφαλίζουν ότι η συσκ..

Βάση Κινητού / Gps Για Μηχανές Αδιάβροχη Τοποθέτηση Βιδωτή

(0)
13,30€
Η καλύτερη επιλογή για βάση κινητού τηλεφώνου σε μοτοσυκλέτες. Ασφαλές, σταθερό και εύκολο στην εγκατάσταση.Χαρακτηριστικά:1. Βάση για κινητό τηλέφωνο/ PDA/GPS/MP4 και άλλο εξοπλισμό.2.Αντιολισθητική,..

Βάση Κινητού Αεραγωγού Μαύρη Με Λευκό Λογότυπο Feral 22114

(0)
6,25€
Τοποθετείται στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου Με ωραίο design και μοναδική ποιότητα υλικών Με ειδική σχεδίαση για να κρατάει το κινητό τηλέφωνο σας ακόμα πιο σταθερό Προσαρμόζει στα περισσότερα μον..

Βάση Κινητού Αεραγωγού Μαύρη Με Λευκό Λογότυπο Feral 22115

(0)
6,25€
Τοποθετείται στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου Με ωραίο design και μοναδική ποιότητα υλικών Με ειδική σχεδίαση για να κρατάει το κινητό τηλέφωνο σας ακόμα πιο σταθερό Προσαρμόζει στα περισσότερα μον..

Βάση Κινητού Αεραγωγού Μαύρη Με Λευκό Λογότυπο Feral 22116

(0)
6,25€
Τοποθετείται στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου Με ωραίο design και μοναδική ποιότητα υλικών Με ειδική σχεδίαση για να κρατάει το κινητό τηλέφωνο σας ακόμα πιο σταθερό Προσαρμόζει στα περισσότερα μον..

Βάση Κινητού Αυτοκινήτου " Auto GS " Racing

(0)
4,50€
Μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα και γρήγορα στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας με ταινία διπλής όψης 3Μ.Με ωραίο design και μοναδική ποιότητα υλικών.Με ειδική σχεδίαση για να κρατάει το κινητό τηλέφωνο ..

Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Swing TR-2523

(0)
5,50€
Μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα και γρήγορα στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας με ταινία διπλής όψης 3Μ.Με ωραίο design και μοναδική ποιότητα υλικών.Με ειδική σχεδίαση για να κρατάει το κινητό τηλέφωνο ..

Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Αεραγωγού " Auto GS " GA2583

(0)
9,00€
Μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα και γρήγορα στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου σας.Με μοναδική ποιότητα υλικών και design.Με ειδική σχεδίαση για να κρατάει το κινητό τηλέφωνο σας ακόμα πιο σταθερό.Προ..

Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Αεραγωγού " Auto GS " TR22996

(0)
4,50€
Μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα και γρήγορα στο ταμπλό ή στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου σας.Με ωραίο design και μοναδική ποιότητα υλικών και με ειδική σχεδίαση για να κρατάει το κινητό τηλέφωνο σα..

Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Και Ποδήλατου " Auto GS " TR2280

(0)
6,00€
Μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα και γρήγορα στο τιμόνι του αυτοκινήτου ή του ποδηλάτου σας.Με μοναδική ποιότητα υλικών και design.Με ειδική σχεδίαση για να κρατάει το κινητό τηλέφωνο σας ακόμα πιο σ..

Μαγνητική Βάση Smartphone Για Προσκέφαλο Αυτοκινήτου Με Κρεμάστρα THOLD-01

(0)
10,50€
Ένα πρωτότυπο και μοδάτο gadget για κάθε χρήση.Ένα ξεχωριστό αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας.Βάση κινητού με πρωτότυπη και μοναδική σχεδίαση, αγοράστε το για εσάς, δωρίστε το, χαρίστε το ότι και αν κάν..

Μαγνητική Βάση Κινητού Για Ταμπλό Αυτοκινήτου Ασημί/Μαύρο Tranyco Z7

(0)
6,65€
Μαγνητική βάση για το ταμπλό του αυτοκινήτου για όλα τα κινητά που προσφέρει την πιο ιδανική λύση στήριξης για το κινητό σας τηλέφωνο στο αυτοκίνητο, ενώ μπορείτε να το τραβήξετε εύκολα και γρήγορα γι..

Μαγνητική Βάση Ταμπλό & Παραθύρου Τηλεσκοπική Με Βεντούζα Για Smartphone HOLD-14

(0)
17,15€
Η βάση στηρίζεται με βεντούζα άρα μπορεί να τοποθετηθεί στο ταμπλό ή το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Η στήριξη της συσκευής στη βάση γίνεται με μαγνήτη τον οποίο μπορείτε να κολλήσετε είτε στη συσκευή σα..

Πολυθήκη Αεραγωγού Αντιολισθητική Multifunctional Tray TR-2546

(0)
6,50€
Με αυτή τη πολυθήκη θα έχετε επιπλέον χώρο για τα πράματά σας, με αποτέλεσμα να είναι τακτοποιημένα και να μην τα ψάχνετε στο αυτοκίνητό σας. Μια πολυθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοποθετώντας το..

Πολυθήκη Για Ταμπλό Αυτοκινήτου Αντιολισθητική Multifunctional Tray ΤR-2569

(0)
4,25€
Με αυτή τη πολυθήκη θα έχετε επιπλέον χώρο για τα πράματά σας, με αποτέλεσμα να είναι τακτοποιημένα και να μην τα ψάχνετε στο αυτοκίνητό σας. Μια πολυθήκη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοποθετώντας το ..

Καλώδιο Φόρτισης Και Μεταφοράς Δεδομένων USB Hoco X37 Fast Charging Για Iphone 2.4A 1 Τεμάχιο

(0)
9,50€
Το Καλώδιο Φόρτισης Και Μεταφοράς Δεδομένων USB Hoco X37 είναι καλώδιο με ακροδέκτη Iphone σε λευκό χρώμα. Είναι κατάλληλο για τη φόρτιση συσκευών με θύρα micro USB, όπως κινητά τηλέφωνα, tablets, MP3..

FM Transmitter Με Bluetooth 2 USB Οθόνη LCD Και Τηλεχειριστήριο Als-A931 12 Volt Μαύρο 1 Τεμάχιο

(0)
17,10€
Συσκευή FM Transmitter Allison ALS-A931 Εύκολη και γρήγορη αναπαραγωγή μουσικής σε οποιοδήποτε στερεοφωνικό αυτοκινήτου που διαθέτει ραδιόφωνο, χωρίς επιπρόσθετες ενέργειες. Επιλέξτε μια κενή συχ..

FM Transmitter Με Bluetooth, Φορτιστής Με 2 USB , Οθόνη LCD Και Τηλεχειριστήριο Als-A905 24 Volt Μαύρο

(0)
14,25€
Το Car FM Transmitter Allison ALS-A905 είναι ιδανικό για την εύκολη και γρήγορη αναπαραγωγή μουσικής σε όλα τα ηχοσυστήματα των αυτοκινήτων, τα οποία διαθέτουν ραδιόφωνα, χωρίς να χρειάζονται επιπρόσθ..

Hands Free / FM Transmitter / USB Φορτιστής / AUX / Bluetooth 1600

(0)
39,50€
Πομπός αυτοκινήτου για τη μετάδοση μουσικής με κάρτα microSD, Bluetooth και φορτιστή το οποίο συγχρονίζεται με το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου.Μπορείτε να φορτίζετε το κινητό σας όσο ακούτε την αγαπημένη..

Βάση Κινητού / SmartPhone Με Βεντούζα Και 25cm Ρυθμιζόμενο Βραχίονα Pulse PDA0010

(0)
11,50€
Μπορείτε να το τοποθετήσετε αυτή την βάση κινητού με βεντούζα για το Smartphone σας στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να απολαύσετε το σύστημα GPS χωρίς προβλήματα, πραγματικά σας λύνει τα χέρια. Τοποθ..
Διαθέσιμο Αποστολή 3-15 Μέρες

Βάση Κινητού Αεραγωγού & Με βεντούζα Αυτόματη με Wireless Φόρτιση ΡΗW-02 ΗQ-02161

(0)
27,50€
Θήκη κινητού της Amio σε μοναδική ποιότητα !Τοποθετείται στον αεραγωγό του αυτοκινήτου καθώς επίσης διαθέτει και ισχυρή βεντούζα είτε για το τζάμι είτε για το ταμπλό του αυτοκινήτου !  Είναι αυτόματη ..

Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Αεραγωγού " Auto GS " Exspider ΡH004

(0)
6,20€
Μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα και γρήγορα στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου σας.Με ωραίο design και μοναδική ποιότητα υλικών.Με ειδική σχεδίαση για να κρατάει το κινητό τηλέφωνο σας ακόμα πιο σταθε..

Βάση Κινητού Αυτοκινήτου Με Βεντούζα Pulse Mobile CARHLD3

(0)
9,50€
Υποστήριξη για κινητά τηλέφωνα και Smartphones Universal (διαστάσεις τηλεφώνου108 χιλιοστά ελάχιστο ύψος).Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στηρίξει το κινητό σας. Κουμπί "Quick Release" διευκολύνει τη ..

Βάση Κινητού Με Αυτόματη Φόρτιση Από Αναπτήρα Αυτοκινήτου Για iPhone 5 / 5s / 6 / 6s 27885

(0)
20,00€
Βάση και Φορτιστής για iPhone 5 / 5s / 6 / 6s με διαστάσεις από 10,4 έως 14 εκατοστά.Η βάση έχει επιπλέον έξοδο φόρτισης  1,5 Α (Αμπέρ).Εύκολη τοποθέτηση αλλά και αφαίρεση του κινητού σας με ρυθμιζόμε..

Βάση Κινητού Με Αυτόματη Φόρτιση Από Αναπτήρα Αυτοκινήτου Για Samsung 27886

(0)
20,00€
Βάση και Φορτιστής για smartphone με διαστάσεις από 10,4 έως 14 εκατοστά.Η βάση έχει επιπλέον έξοδο φόρτισης  1,5 Α (Αμπέρ).Εύκολη τοποθέτηση αλλά και αφαίρεση του κινητού σας με ρυθμιζόμενη βάση και ..

Εκκινητής Μπαταριών Αυτοκινήτου, Powerbank, Κομπρεσσέρ Αέρος 150PSI, Φακός Led 4 Σε1 Lokithor JA301 12 Volt 2000A

(0)
179,00€
Η LOKITHOR είναι μια μάρκα φορητών λύσεων παροχής ενέργειας έκτακτης ανάγκης που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την GREPOW Battery Company, μόλις κυκλοφόρησε την κορυφαία στον κλάδο φορητή συσκευή..

Εκκινητής Μπαταριών Αυτοκινήτου, Powerbank, Κομπρεσσέρ Αέρος 150PSI, Φακός Led 4 Σε1 Lokithor JA302 12 Volt 2500A

(0)
195,00€
Η LOKITHOR είναι μια μάρκα φορητών λύσεων παροχής ενέργειας έκτακτης ανάγκης που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την GREPOW Battery Company, μόλις κυκλοφόρησε την κορυφαία στον κλάδο φορητή συσκευή..

Εκκινητής Μπαταριών Αυτοκινήτου, Powerbank, Φακός Led 3 Σε1 Lokithor J402 12 Volt 3000A

(0)
219,00€
Ο εκκινητής μπαταρίας J402 έχει ρεύμα εκκίνησης 3000 και σε την πλήρη φόρτιση μπορεί να επιτύχει 60 φορές jump-start. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες κάτω των 8,5 λίτρων και πετρελαιοκινητήρες κάτω των..

Εκκινητής Μπαταριών Με Ενσωματωμένο Ασύρματο Πιεστικό Νερού 1.5 MPA ,Powerbank, Κομπρεσσέρ Αέρος 150PSI, Φακός Led 5 Σε1 Lokithor AW401 12 Volt 2500A

(0)
395,00€
Η LOKITHOR είναι μια μάρκα φορητών λύσεων παροχής ενέργειας έκτακτης ανάγκης που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την GREPOW Battery Company, προτοπορεί για ακόμη μία φορά κατασκευάζοντας τον πρώτο ..

Θήκη Κινητού Με Λογότυπο Audi Για Iphone 6/7 Original Μαύρο

(0)
35,00€
Η θήκη αυτή είναι ιδανικά σχεδιασμένη για τους fan της Audi και όχι μόνο. Ταιριάζει το Iphone 6/6S και 7.  Η θήκη αυτή έχει ανάγλυφο κομμάτι σαν λάστιχο αυτκινήτου και στο πάνω μέρος έχει το λογότυπο..

Καλώδιο Πολυφορτιστής Combo Cable Lightning USB/USB Type C/Micro USB 120CM 3.1A Amio UC-7

(0)
10,50€
Υφασμάτινο πλέγμα καλωδίου USB με 3 διαφορετικές υποδοχές : Lightning  (iPhone, iPad) Usb type C Micro Usb Χρώμα : Κόκκινο Μήκος καλωδίου: 120 cm Μέγιστο ρεύμα φόρτισης: 3.1Α Δυνατότητα ..

Καλώδιο Φόρτισης & Data USB+USB Type C 100cm FullLINK Amio UC-6

(0)
7,99€
Τεχνικά χαρακτηριστικά: 100 cm 2.4 A Fast Charging ! FullLINK Χρώμα : Λευκό Micro USB φορτιστής !..

Καλώδιο Φόρτισης micro USB Μαύρο FullLINK 2,4A 100cm Amio 01431

(0)
7,99€
Τεχνικά χαρακτηριστικά: 100 cm 2.4 A Fast Charging ! FullLINK Χρώμα : Μαύρο Micro USB φορτιστής !..

Καλώδιο Φόρτισης USB Lightning iPhone iPad FullLink 2,4A 100cm Amio 01432

(0)
7,50€
Ταιριάζει σε : iPhone iPad iPod Τεχνικά χαρακτηριστικά: 100 cm 2.4 A Fast Charging FullLINK..

Μαγνητική Βάση Αεραγωγού / Ταμπλό για Κινητά 2 σε 1 Magnetic Magicmount Scosche MAGDV-XTSP1

(0)
29,90€
Η MagicMount Dash/Vent είναι μία μοναδική 2-σε-1 βάση στήριξης.Απλά τοποθετήστε τη βάση στήριξης στο ταμπλό ή σε άλλη επιφάνεια και είναι έτοιμη για χρήση.Αν θέλετε να μετακινήσετε προσωρινά τη βάση σ..
Διαθέσιμο Αποστολή 3-15 Μέρες

Μαγνητική Βάση Για Κινητές Συσκευές Scosche MAGFMI

(0)
15,99€
Η Scosche MagicMount MAGFMI είναι μια πρωτοποριακή βάση στήριξης ηλεκτρονικών συσκευών όπως smartphones, mp3 players, tablets κλπ.Προσφέρει υψηλή εργονομία και πρακτικότητα χάρη στη χρήση μαγνήτη.Η σε..

Μαγνητική Βάση Κινητού Με Μαύρο Και Ασημί Στεφάνι Scosche ΜΡWD2-ΧΤΡR5

(0)
39,90€
Το Scosche MagicMount PRO Dash είναι ένα βραβευμένο καινοτόμο μαγνητικό σύστημα στήριξης φορητών συσκευών. Προσθέτει ισχυρότερους μαγνήτες και προαιρετικούς χρωματιστούς δακτυλίους στον κλασσικό σχεδι..

Μαγνητική Βάση Κινητού Ταμπλό Και Παραθύρου Scosche ΜΑGWSΜ2Ι

(0)
24,90€
Η Scosche MagicMount είναι μια πρωτοποριακή βάση στήριξης ηλεκτρονικών συσκευών όπως smartphones, mp3 players, tablets κλπ.Προσφέρει υψηλή εργονομία και πρακτικότητα χάρη στη χρήση μαγνήτη.Η σειρά Mag..
Διαθέσιμο Αποστολή 3-15 Μέρες

Μαγνητική Βάση Παραθύρου Για Smartphone Scosche MAGWDMI

(0)
31,90€
Η Scosche MagicMount MAGWDMI είναι μια πρωτοποριακή βάση στήριξης ηλεκτρονικών συσκευών όπως smartphones, mp3 players, tablets κλπ.Προσφέρει υψηλή εργονομία και πρακτικότητα χάρη στη χρήση μαγνήτη.Η σ..

Μαγνητική Βάση Στήριξης Αναπτήρα Για Smartphone Με Θύρα Φόρτισης Usb Scosche MAG12V

(0)
39,90€
Το MagicMount Power είναι ένα νέο μαγνητικό σύστημα σχεδιασμένο για άνετη στήριξη smartphone και άλλων συσκευών.Ο κομψός σχεδιασμός του χρησιμοποιεί ισχυρούς μαγνήτες για να ασφαλίσει το τηλέφωνο σας ..

Μαγνητική Βάση Φορητών Συσκευών MagicMount Dash Scosche MAGDM

(0)
19,90€
Η Scosche MagicMount είναι μια πρωτοποριακή βάση στήριξης ηλεκτρονικών συσκευών όπως smartphones, mp3 players, tablets κλπ.Προσφέρει υψηλή εργονομία και πρακτικότητα χάρη στη χρήση μαγνήτη.Η σειρά Mag..

Μαγνητική Βάση Φορητών Συσκευών MagicMount Αεραγωγού Scosche MM2VP2SR-SP

(0)
24,90€
Η Scosche MagicMount είναι μια πρωτοποριακή βάση στήριξης ηλεκτρονικών συσκευών όπως smartphones, mp3 players, tablets κλπ.Προσφέρει υψηλή εργονομία και πρακτικότητα χάρη στη χρήση μαγνήτη.Η σειρά Mag..
Διαθέσιμο Αποστολή 3-15 Μέρες

Μαγνητική Βάση Φορητών Συσκευών MagicMount Καθρέπτη Scosche MAGRVM2I

(0)
29,90€
Η Scosche MagicMount είναι μια πρωτοποριακή βάση στήριξης ηλεκτρονικών συσκευών όπως smartphones, mp3 players, tablets κλπ.Προσφέρει υψηλή εργονομία και πρακτικότητα χάρη στη χρήση μαγνήτη.Η σειρά Mag..
Διαθέσιμο Αποστολή 3-15 Μέρες

Μαγνητική Βάση Φορητών Συσκευών Αεραγωγού Scosche MAGVM2I

(0)
19,90€
Η Scosche MagicMount ήρθε για να κάνει τη διαφορά σε σχέση με άλλες βάσεις στήριξης που πιθανώς να έχετε δοκιμάσει; Με τη πανεύκολη τοποθέτηση των συσκευών και τη εκπληκτική πρακτικότητα τους.Ξεχάστε ..

Μαγνητική Βάση Φορητών Συσκευών Αεραγωγού Scosche MPVI MagicMount Pro Vent

(0)
29,90€
Η πολυβραβευμένη μαγνητική βάση MagicMount Pro της Scosche αποτελεί την απλούστερη και σταθερότερη βάση στήριξης για κινητά, tablet, κ.α.Απλά τοποθετείστε την συσκευή σας πάνω στην μαγνητική βάση και ..

Μαγνητικό Σύστημα Στήριξης Για Κινητά MagicMount CD Scosche MAGCD2

(0)
21,90€
Το MagicMount CD είναι το νέο μαγνητικό σύστημα στήριξης για το smartphone ή το tablet σας.Οι ισχυροί μαγνήτες σπάνιων γαιών κρατάν τη συσκευή σας με ασφάλεια στη θέση της ακόμη και στους πιο ανώμαλου..

Bάση Κινητού Για Ποδήλατα / Μηχανές Αδιάβροχη Τοποθέτηση Βιδωτή

(0)
12,00€
Μπορείτε να το τοποθετήσετε αυτή την βάση κινητού με βεντούζα για το Smartphone σας στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου για να απολαύσετε το σύστημα GPS χωρίς προβλήματα.Τοποθετείτε εύκολα και ταιριάζει με τ..
Εμφάνιση 1 έως 50 από 56 (2 Σελ.)