Μπάρα / Βάση Ποδηλάτων Πορτ Μπαγκάζ Rackit RK004B Μαύρη Για 3 Ποδήλατα

Μπάρα / Βάση Ποδηλάτων Πορτ Μπαγκάζ Rackit RK004B Μαύρη Για 3 Ποδήλατα

65,00€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: RΑCΚΙΤ
Κωδικός Προϊόντος: 0031295
Απόθεμα: 76 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 198 φορές

Μπάρα / Βάση Ποδηλάτων Πορτ Μπαγκάζ Rackit RK004B Μαύρη Για 3 Ποδήλατα

Η μπάρα / βάση ποδηλάτων πορτ παγκάζ Rackit RK004B είναι μια δημοφιλής επιλογή για τη μεταφορά ποδηλάτων με αυτοκίνητο. Είναι κατασκευασμένη από χάλυβα και μπορεί να φέρει έως και 3 ποδήλατα. Η τοποθέτηση γίνεται εύκολα για τη στερέωση των ποδηλάτων στη θέση τους.

Χαρακτηριστικά:
  • Κατασκευασμένη από σίδερο
  • Φέρει έως 3 ποδήλατα
  • Εύκολη τοποθέτηση χωρίς εργαλεία
  • Ιμάντες για τη στερέωση των ποδηλάτων στη θέση τους
  • Συμβατή με τα περισσότερα οχήματα με ράγες οροφής
Πλεονεκτήματα:
  • Ανθεκτική και αξιόπιστη κατασκευή
  • Εύκολη τοποθέτηση και χρήση
  • Ασφαλής μεταφορά ποδηλάτων
  • Συμβατότητα με διάφορα οχήματα
  • Προσιτή τιμή

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1. Διαβάστε και τηρήστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν και φυλάξτε τις σε ασφαλές μέρος για μελλοντική χρήση. Ελέγξτε τη λίστα ανταλλακτικών μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, Βεβαιωθείτε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι πλήρως συναρμολογημένα σύμφωνα με τις οδηγίες πριν το τοποθετήσετε στο αυτοκίνητό σας.
2. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για τη συναρμολόγηση και την εγκατάσταση αυτού του προϊόντος και ο κατασκευαστής αποποιείται κάθε ευθύνης λόγω ακατάλληλης τοποθέτησης ή χρήσης του προϊόντος.
3. Η μη σωστή εγκατάσταση αυτού του φορέα ποδηλάτου ή/και των ποδηλάτων μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο όχημα και/ή στα ποδήλατα και μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό.
4. Μη χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν για σκοπούς άλλους από αυτούς για τους οποίους έχει σχεδιαστεί. Μην τροποποιείτε κανένα στοιχείο του προϊόντος. Αφαιρέστε το φορέα εάν δεν χρησιμοποιείται
5. Μη χρησιμοποιείτε το φορέα για να μεταφέρετε περισσότερα ποδήλατα από αυτά που συνιστάται. Το βάρος κάθε ποδηλάτου δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 15 κιλά/ 33 λίβρες.
6. Μην τοποθετείτε τα φορέα ποδηλάτου σε ρυμουλκούμενα ή τροχόσπιτα.
7. Αυτή η σχάρα ποδηλάτων δεν προορίζεται για τη μεταφορά διπλών ή ξαπλωτών ποδηλάτων.
8. Μη μεταφέρετε ποδήλατα με προσαρτημένα παιδικά καθίσματα, θήκες, καλύμματα τροχών, πλήρη καλύμματα ποδηλάτου ή μοτέρ.

ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
1. Καθαρίστε την επιφάνεια της πίσω πόρτας πριν τοποθετήσετε τη σχάρα.
2. Χρησιμοποιείτε πάντα τον ιμάντα ασφαλείας για να στερεώνετε τα ποδήλατα στη βάση του ποδηλάτου.
3. Βεβαιωθείτε ότι η πόρτα του χώρου αποσκευών του αυτοκινήτου σας σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε σχάρα παρτμπαγκάζ – ορισμένα στοιχεία όπως αεροτομές, ανεμοθραύστες ενδέχεται να μην σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε σχάρα πορτμπαγκάζ.
4. Βεβαιωθείτε ότι ο πείρος ασφαλείας είναι πάντα τοποθετημένος στην οπή του πείρου όταν ο φορέας ποδηλάτου βρίσκεται στην κατακόρυφη θέση,
5. Ελέγξτε εάν η απόσταση από τον σωλήνα εξάτμισης μέχρι το ελαστικά του ποδηλάτου είναι ασφαλής για τα ποδήλατά σας ή τους ιμάντες του φορέα. Η θερμότητα της εξάτμισης μπορεί να βλάψει το ποδήλατο ή τις σχάρες ποδηλάτου.
6. Ελέγξτε εάν ο πίσω υαλοκαθαριστήρας δεν θα παρεμβαίνει στους φορείς ποδηλάτου πριν τον χρησιμοποιήσετε. Εάν το κάνει και είναι αυτόματος, αποσυνδέστε τον.
7. Εάν το όχημά σας είναι εξοπλισμένο με σύστημα αυτόματου νοίγματος της πόρτας χώρου αποσκευών, απενεργοποιήστε αυτή τη λειτουργία όταν χρησιμοποιείτε τη βάση του ποδηλάτου και ανοίξτε την πόρτα του χώρου αποσκευών χειροκίνητα,
8. Κατά τη φόρτωση των ποδηλάτων, αφαιρέστε όλα τα χαλαρά εξαρτήματα και αξεσουάρ από τα ποδήλατα (μπάρες εργαλείων, πορτ-μπεμπέ, αντλίες κ.λπ.).
9. Τοποθετείτε πάντα το μεγαλύτερο βαρύτερο ποδήλατο πρώτα και πιο κοντά στο αυτοκίνητο και μετά τοποθετήστε το μικρότερο ποδήλατα.
10. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την περιοδική επαλήθευση ότι όλο το υλικό, οι ιμάντες, τα πόμολα, οι πλήμνες είναι καλά σφιγμένα για λόγους ασφαλείας.
11. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε επιπλέον προστασίες για να προστατεύσετε τα ποδήλατα και την πόρτα του χώρου αποσκευών από γρατσουνιές.
12. Μην ανοίγετε το πορτ παγκάζ με τα ποδήλατα εγκατεστημένα στην μπάρα.

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
1. Εάν τα ποδήλατα ή η μπάρα εμποδίζουν τα πίσω φώτα και την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πρόσθετη πινακίδα σήματος.
2. Η σχάρα ποδηλάτων αυξάνει το μήκος του οχήματος και τα ποδήλατα ενδέχεται να αυξήσουν το πλάτος και το ύψος του. Προσέξτε αυτό όταν
περνάτε από στενούς ή χαμηλούς χώρους και όταν κάνετε όπισθεν. Τυχόν φορτία που υπερβαίνουν τις υποδεικνυόμενες διαστάσεις πρέπει ωστόσα να τηρούν τους ισχύοντες κανονισμούς και να είναι δεμένα σωστά.
3. Το φορτίο της σχάρας και των ποδηλάτων θα επηρεάσει την οδήγηση. Μην υπερβαίνετε το όριο ταχύτητας και μην οδηγείτε με ταχύτητα μεγαλύτερη από 120 km/h (75 mph).
4. Οδηγήστε αργά πάνω από τα ανώτατα όρια ταχύτητας. Σεβαστείτε το όριο ταχύτητας και προσαρμόστε την ταχύτητά σας στην κατάσταση του δρόμου.
5. Η οδήγηση εκτός δρόμου δεν συνιστάται και μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο όχημά σας, στο δέκτη κοτσαδόρου, στο φορέα ποδηλάτου ή στα ποδήλατά σας.
6. Εάν χτυπήσετε κάτι ή πέσετε σε μια τρύπα στο δρόμο, σταματήστε το όχημά σας και επιθεωρήστε το ποδήλατα και το φορέα. Εάν παρατηρήσετε κάτι λάθος, αφαιρέστε τα ποδήλατα και μην χρησιμοποιήσετε το φορέα ποδηλάτου.
7. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια ασφαλής απόσταση μεταξύ των ποδηλάτων και του εδάφους.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΑΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΣΑΣ
1. Ελέγχετε περιοδικά το προϊόν για σημάδια φθοράς, διάβρωσης.
2. Μη χρησιμοποιείτε το φορέα με ανταλλακτικά φθαρμένα, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο για να τα αντικαταστήσετε πριν τον χρησιμοποιήσετε ξανά.
3. Αφαιρέστε το προϊόν πριν μπείτε σε αυτόματο πλυντήρια αυτοκινήτων.
4. Για να διατηρήσετε το προϊόν σας στην καλύτερη κατάσταση, συνιστάται να αφαιρείτε το προϊόν από το αυτοκίνητο όταν δεν χρησιμοποιείται. Λάβετε υπόψη ότι αυτό το προϊόν δεν έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες, ειδικά στον αέρα της θάλασσας.
5. Λιπάνετε τα μπουλόνια για να αποφύγετε τη διάβρωση.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Θέση: Πίσω
Πόρτ Παγκάζ
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.