Μαξιλαράκι Ζώνης Ασφαλείας Batman Βελούδινο Μαύρο-Κίτρινο 1 Τεμάχιο

Μαξιλαράκι Ζώνης Ασφαλείας Batman Βελούδινο Μαύρο-Κίτρινο 1 Τεμάχιο

12,80€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: ΟΕΜ
Κωδικός Προϊόντος: 0027755
Απόθεμα: 2 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 933 φορές

Μαξιλαράκι Ζώνης Ασφαλείας Batman Βελούδινο Μαύρο-Κίτρινο 1 Τεμάχιο

Χαριτωμένο κάλυμμα ζώνης αυτοκινήτου με τον αγαπημένο ήρωα κινουμένων σχεδίων Batman. Το εξαιρετικά μαλακό βελούδινο μαξιλαράκι διασφαλίζει ότι το παιδί μπορεί να βιώσει τη χαρά του ταξιδιού. Μπορεί άνετα να στηρίξει τον ώμο και τον λαιμό τους, και  δεν θα παραπονιούνται για το ότι η ζώνη ασφαλείας ενοχλεί τον λαιμό τους.
Eίναι επικαλυμμένο με άνετο, ανθεκτικό και υποαλλεργικό ύφασμα, το οποίο  αφαιρείται εύκολα και πλένεται στο χέρι στους 30°. Εμπεριέχει μικροσφαιρίδια για να είναι απαλό και ελαφρύ ενώ φιγουράρει με νέα, αποκλειστικά σχέδια της DC Comics.
Προσθέτει μια παιδική πινελιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, προστατεύει τους ώμους και τα ρούχα σας από την τριβή και τον ερεθισμό της ζώνης ασφαλείας.
Το μαξιλάρι ζώνης ασφαλείας είναι κατάλληλο για τις ζώνες ασφαλείας σας και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο σακίδιο, τις αποσκευές, την κάμερα και την τσάντα φορητού υπολογιστή ή σε άλλους τύπους τσαντών ώμου για την προστασία και την ανακούφιση της πίεσης στους ώμους σας.
Κλείνει με βέλκρο.
Διαστάσεις: 8cmX18cmX3cm
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί και να πάρει μόνο ένα, για αυτό και εμείς προσφέρουμε μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων στα μαξιλαράκια ζωνών ώστε το κάθε παιδί να βρει τον  ήρωα που λατρεύει.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Θέση: Ζώνη Ασφαλείας
Μέγεθος / Διάσταση: 8x18x3cm
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο
Υλικό: Βελούδινο
Ύφασμα
Χρώμα: Μαύρο/Κίτρινο
Επιπλέον Λεπτομέρειες: Υποαλλεργικό Ύφασμα

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.