Κερί Γυαλίσματος Σε Σπρέι Flex Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Infused Turtle Wax 6800ml 053706117

Κερί Γυαλίσματος Σε Σπρέι Flex Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Infused Turtle Wax 6800ml 053706117

42,20€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: ΤURΤLΕ WΑΧ
Κωδικός Προϊόντος: 0027360
Απόθεμα: 3 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 6199 φορές

Κερί Γυαλίσματος Σε Σπρέι Flex Wax Hybrid Solutions Pro Graphene Infused Turtle Wax 6800ml 053706117

Το Κερί σε σπρέι Flex Wax Hybrid Solutions Pro , με την ειδική του φόρμουλα βασισμένη στο γραφίτη, προσφέρει απίστευτη γυαλάδα, υδατοαπωθητικότητα μαζί με αυξημένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, καθώς και λείανση που βοηθά στη απομάκρυνση του νερού και την αποφυγή προσκόλλησης των ρύπων στο όχημα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
  • ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ. Το χρώμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από οξείδωση και από άλλους ρύπους.
  • Πλύνετε το όχημά σας και ξεπλύνετε καλά. Χρησιμοποιήστε πηλό και γυαλιστικό αν χρειάζεται.
  • Χρησιμοποιήστε το HYBRID SOLUTIONS PRO 1 & DONE COMPOUND CORRECT & FINISH™ για αφαίρεση ατελειών στη βαφή πριν την εφαρμογή κεριού.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

  • ΒΑΣΗ: Για να ξεκινήσετε να χτίζετε ένα αποτέλεσμα μακράς διάρκειας, εφαρμόστε 2 ψεκασμούς ανά σημείο σε στεγνή επιφάνεια.
  • Απλώστε και σκουπίστε με ένα καθαρό, διπλωμένο πανί από μικροΐνες.
  • Χρησιμοποιήστε ένα ξεχωριστό πανί μικροϊνών για να το αφαιρέσετε. Διπλώστε το πανί όσες φορές χρειάζεται. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί από μικροΐνες για να αφαιρέσετε τυχόν σημάδια ή ραβδώσεις.
  • Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει για 24 ώρες πριν το πλύνετε. Η προετοιμασία του αμαξώματος, το κλίμα και η σωστή συντήρηση θα επηρεάσουν τη διάρκεια της απόδοσης. Εφαρμόστε μια επιπλέον στρώση σε στεγνό χρώμα όπου χρειάζεται.
  • Διατηρώντας το φινίρισμά σας για προστασία όλο το χρόνο: Ενώ είναι υγρό μετά το πλύσιμο και το ξέβγαλμα, εφαρμόστε 2 ψεκασμούς ανά σημείο.
  • Στεγνώστε με πετσέτα όλες τις επεξεργασμένες επιφάνειες Ή ξεκινώντας από την οροφή χρησιμοποιήστε ένα πλυστικό μηχάνημα για να απλώσετε και να τις ξεπλύνετε το κερί και στεγνώστε με πετσέτα τυχόν σταγόνες νερού που έχουν απομείνει.
  • Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί από μικροΐνες για να αφαιρέσετε τυχόν ραβδώσεις/υπόλειμμα.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Περιεχόμενο: 680ML
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.