Καθαριστικό Ψυγείου Απολιπαντικό Συστήματος Ψύξης Extreme Cooling System Degreaser Wynn's 25541 325ml

Καθαριστικό Ψυγείου Απολιπαντικό Συστήματος Ψύξης Extreme Cooling System Degreaser Wynn's 25541 325ml

6,50€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: WΥΝΝS
Κωδικός Προϊόντος: 0031089
Απόθεμα: 10 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 237 φορές

Καθαριστικό Ψυγείου Απολιπαντικό Συστήματος Ψύξης Extreme Cooling System Degreaser Wynn's 25541 325ml

Αφαιρεί το λάδι και τη λάσπη στο σύστημα ψύξης των οχημάτων.

  • Αφαιρεί το λάδι και τη λάσπη στο σύστημα ψύξης (προκαλείται από διαρροή εναλλάκτη θερμότητας ή φλάντζας κυλινδροκεφαλής).
  • Επαναφέρει την ιδανική λειτουργία του συστήματος ψύξης
  • Είναι πλήρως διαλυτό στο νερό.
  • Έχει εξαιρετική απόδοση σε όλους τους τύπους ψυκτικών υγρών, συμπεριλαμβανομένων και των ΟΑΤ.
  • Επαναφέρει τη μεταφορά θερμότητας και τη βέλτιστη λειτουργία των χειριστηρίων στο σύστημα ψύξης.
Οδηγίες Χρήσης:
Προσθέστε το απολιπαντικό συστήματος ψύξης Extreme Cooling System της Wynn απευθείας στο ψυγείο ή μέσω του δοχείου διαστολής, εάν είναι μέρος του κυκλώματος συστήματος. Προθερμάνετε τον κινητήρα με τον έλεγχο του θερμαντήρα στη θέση HOT. Αφήστε τον κινητήρα να λειτουργεί στο ρελαντί για 20 λεπτά. Σταματήστε τον κινητήρα. Στραγγίστε το σύστημα, ξεπλύνετε με νερό, κλείστε το σύστημα και ξαναγεμίστε με νερό. Αφήστε τον κινητήρα να λειτουργεί στο ρελαντί για 5 λεπτά. Ο θερμαντήρας εξακολουθεί να βρίσκεται στη θέση HOT. Σταματήστε τον κινητήρα. Αποστραγγίστε το σύστημα, ξεπλύνετε με νερό μέχρι να γίνει καθαρό, κλείστε το σύστημα και γεμίστε ξανά με ψυκτικό. Για κινητήρες με εξαιρετικά βαριά μόλυνση από πετρέλαιο, μπορεί να απαιτείται δεύτερη επεξεργασία. Για αφαίρεση σκουριάς και ζυγαριάς, χρησιμοποιήστε το σύστημα ψύξης Wynn's Cooling System Flush. Προσθέστε το Wynn's Cooling System Stop Leak ως μέσο πρόληψης διαρροών. Μια φιάλη 325ml καλύπτει 7 λίτρα ψυκτικού υγρού.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Περιεχόμενο: 325ML
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.