Εκκινητής Μπαταριών Αυτοκινήτου, Powerbank, Φακός Led 3 Σε1 Lokithor J402 12 Volt 3000A

Εκκινητής Μπαταριών Αυτοκινήτου, Powerbank, Φακός Led 3 Σε1 Lokithor J402 12 Volt 3000A

219,00€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: LΟΚΙΤΗΟR
Κωδικός Προϊόντος: 0029370
Απόθεμα: 10 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 1984 φορές

Εκκινητής Μπαταριών Αυτοκινήτου, Powerbank, Φακός Led 3 Σε1 Lokithor J402 12 Volt 3000A

Ο εκκινητής μπαταρίας J402 έχει ρεύμα εκκίνησης 3000 και σε την πλήρη φόρτιση μπορεί να επιτύχει 60 φορές jump-start. Κατάλληλο για βενζινοκινητήρες κάτω των 8,5 λίτρων και πετρελαιοκινητήρες κάτω των 6,5 λίτρων, συμπεριλαμβανομένων: Αυτοκίνητα, Μοτοσικλέτες, Σκάφη, RV, ATV, SUV, Φορτηγά, Τρακτέρ, Χορτοκοπτικά και άλλα.

  • 100W αμφίδρομη γρήγορη φόρτιση: J402 jump pack
  • Πραγματοποιήστε την πλήρη επαναφόρτιση του σε μόλις 1,6 ώρες ή ξεκινήστε το αυτοκίνητό σας με  μόλις 5 λεπτά φόρτισης.
  • Η λειτουργία του και ως Powerbank παρέχει ισχύ εξόδου 100 W - τροφοδοτεί εύκολα τις συσκευές USB-C σας, όπως τα τηλέφωνα , tablet, φορητοί υπολογιστές, φορητές συσκευές και πολλά άλλα.
  • Η μίζα toy μπορεί να ανιχνεύσει την τάση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο και να σημανει συναγερμό σε περιπτωση μη φυσιολογικών συνθήκών.
  • Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης μπαταριών και παρέχει προστασία βραχυκυκλώματος, απο υπερβολικό ρεύμα προστασία από αντίστροφη σύνδεση, από υπερθέρμανση, προστασία από σπινθήρες, πτώση κλιπ. Μοναδικός σχεδιασμός:
  • Φέρει εξαιρετικό περόιβλημα αντοχης ακομαη και σε περιβάλλοντα από -4°F έως 140°F για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να εκκινήσετε υπό διαφορετικές συνθήκες.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Amper: 360 Amp
Volt: 12 Volt
Εγγύηση: 12 μήνες
Μπαταρία: 20.000mAh
Περιλαμβάνει: Αντάπτορες για φουσκωτά/μπάλες κτλ
Αντάπτορες Τοποθέτησης
Εγχειρίδιο Χρήσης
Καλώδιο Φόρτισης
Τσάντα / Θήκη μεταφοράς
Πιστοποίηση / Έγκριση: CE
RoHS
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο
Τεχνολογία Λαμπτήρα: Led
Υλικό: Αδιάβροχο
Πλαστικό
Φωτεινότητα: 300 Lumen
Χρώμα: Γκρι Τιτανίου
Μαύρο Ματ
Επιπλέον Λεπτομέρειες: 20.000mAh,

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.