Καθαριστικό Εξωτερικών Επιφανειών Αυτοκινήτου Χωρίς Την Χρήση Νερού Clean & Care Profi-Car 63125 500ml

Καθαριστικό Εξωτερικών Επιφανειών Αυτοκινήτου Χωρίς Την Χρήση Νερού Clean & Care Profi-Car 63125 500ml

14,50€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κωδικός Προϊόντος: 0030022
Απόθεμα: 10 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 476 φορές

Καθαριστικό Εξωτερικών Επιφανειών Αυτοκινήτου Χωρίς Την Χρήση Νερού Clean & Care Profi-Car 63125 500ml

Περιγραφή
Το PROFI-CAR CLEAN & CARE είναι ένα πλήρες προϊόν καθαρισμού-περιποίησης , για βέλτιστο καθαρισμό και φροντίδα όλων των εξωτερικών βαμμένων επιφανειών και τζαμιών του αυτοκινήτου (εκτός του εμπρόσθιου παρμπρίζ) χωρίς τη χρήση νερού (πατενταρισμένη φόρμουλα δοκιμασμένη με επιτυχία από το ινστιντούτο Fraunhofer). Είναι κατάλληλο για βερνίκια, ζάντες, χρώμιο, πλαστικά και όλες τις λείες εξωτερικές επιφάνεις του αυτοκινήτου. Καθαρίζει και προστατεύει χωρίς να προκαλεί γδαρσίματα. Εξοικονομεί χρόνο και χρήμα γιατί ο καθαρισμός, το γυάλισμα, η συντήρηση και η στεγανοποίηση των εξωτερικών επιφανειών του αυτοκινήτου γίνεται σε μια εφαρμογή προϊόντος. Δεν χρειάζεται νερό ή ξέβγαλμα.

Ιδιότητες

  • Καθαρίζει, γυαλίζει και συντηρεί σε μια επάλειψη
  • Αποτελεσματικό και εύκολο στη χρήση.
  • Μακροχρόνια προστατευτική δράση.
  • Διεισδύει στη βρωμιά και την απομακρύνει.
  • Οικονομικό στην χρήση.
  • Ενισχύει την επιφάνεια των αυτοκινήτων έναντι των αντίξοων καιρικών συνθηκών.

Οδηγίες Χρήσης

Ανακινήστε ελαφρά το CLEAN & CARE πριν την χρήση, ψεκάστε ομοιόμορφα σε λεπτά στρώματα. Απλώστε απαλά με ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι χωρίς πίεση, ώστε να απορροφηθούν οι ρύποι. Πριν στεγνώσει το προϊόν, τρίψτε απαλά με ένα μαλακό, απορροφητικό πανί (πχ βαμβακερό ή με μικροίνες) μέχρι να γυαλίσει η επιφάνεια. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε ζεστή ή εξαιρετικά κρύα βαμμένη επιφάνεια ή σε άμεσο ηλιακό φως. Ιδιαίτερη προσοχή σε ευαίσθητες ή φρεσκοβαμμένες επιφάνειες. Μην χρησιμοποιήτε τον προϊον για τον καθαρισμό του εμπρόσθιου παρμπρίζ.

Εφαρμογές
Για τον καθαρισμό και τη συντήρηση εξωτερικών επιφανειών αυτοκινήτου λακαρισμένων επιφανειών, πλαστικών επιφανειών, λακαρισμένου ξύλου,  γυαλιού (να μην χρησιμοποιείτε στο εμπρόσθιο παρμπρίζ παρά μόνο στο οπίσθιο και στα πλαϊνά τζάμια).



Λεπτομέρειες Προϊόντος

Περιεχόμενο: 500ML
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.