Αντιολισθητικά Βοηθητικά Πέδιλα Πρόσφυσης

Αντιολισθητικά Βοηθητικά Πέδιλα Πρόσφυσης "Rescue Sand - Mud - Snow Track" Χακί 2 Τεμάχια

159,00€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: CΑR+
Κωδικός Προϊόντος: 0029726
Απόθεμα: 1 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 2154 φορές

Αντιολισθητικά Βοηθητικά Πέδιλα Πρόσφυσης "Rescue Sand - Mud - Snow Track" Χακί 2 Τεμάχια

Μην κολλήσετε ποτέ ξανά στο χιόνι, την άμμο ή τη λάσπη!
Τα ανυψωμένα πέδιλα του Rescue Track Rustik σάς προσφέρουν μέγιστη πρόσφυση για να ξεφύγετε από κάθε δύσκολο σημείο. Οι κίνδυνοι οδήγησης όπως το χιόνι, ο πάγος, η άμμος και η λάσπη δεν ταιριάζουν όταν τοποθετείτε αυτά τα πατάκια έλξης κάτω από τους τροχούς του οχήματός σας. Παίρνετε δύο: ένα για κάθε μπροστινό ή πίσω τροχό. Πατήστε ελαφρά το γκάζι και πηγαίνετε ξανά. Δεν απαιτείται ρυμούλκηση, αλυσίδες, βαρούλκο ή ώθηση.


1. Μόλις νιώσετε ότι το όχημά σας έχει κολλήσει, μην πατάτε το πεντάλ του γκαζιού και μην στρίβετε τα ελαστικά. Χρησιμοποιήστε το άκρο του Escaper Buddy για να ξεθάψετε τα κολλημένα ελαστικά.

2. Τοποθετήστε τα Rescue Track Rustik κάτω από τους μπροστινούς τροχούς ενός αυτοκινήτου με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς ή στους πίσω τροχούς ενός αυτοκινήτου με κίνηση στους πίσω τροχούς.

3. Πιέστε απαλά το πεντάλ γκαζιού για να ανεβείτε στα Rescue Track Rustikκαι να απελευθερώσετε το κολλημένο όχημα.

Χαρακτηριστικά:
Το Rescue Track Rustik έχει σχεδιαστεί για βαριά χρήση εκτός δρόμου με υψηλής ποιότητας κατασκευή πολυμερούς από πολυπροπυλένιο και μοναδικό σχεδιασμό που παρέχει μέγιστη πρόσφυση σε σκληρά περιβάλλοντα. Τα χαρακτηριστικά του Rescue Track Rustik περιλαμβάνουν:

  • Αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία
  • Αντοχή στη διάβρωση
  • Υψηλή αντοχή σε κρούση

Αντοχή σε ακραίες θερμοκρασίες:
Το Rescue Track Rustik έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -15°C (5°F) και έως 100°C (212°F)!
Εργονομικές λαβές για εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση
Ελαφρύ για εύκολη μεταφορά
Τα κωνικά άκρα που επιτρέπουν στο Rescue Track Rustik να χρησιμοποιείται για να απομακρύνει την άμμο, τη λάσπη ή το χιόνι από κολλημένα ελαστικά
Χρήσεις Rescue Track Rustik:
  • πατάκι πρόσφυσης
  • χαλάκι έλξης άμμου
  • χαλάκι έλξης χιονιού
  • Λάσπη
  • Αμμος
  • Χιόνι

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Θέση: Κινητήριοι Τροχοί
Πλήθος Τεμαχίων: 2 Τεμάχια
Υλικό: Πλαστικό
Χρώμα: Χακί
Επιπλέον Λεπτομέρειες: 121cm x 35cm

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.