Εκκινητής Μπαταριών Αυτοκινήτου, Powerbank, Κομπρεσσέρ Αέρος 150PSI, Φακός Led 4 Σε1 Lokithor JA302 12 Volt 2500A

Εκκινητής Μπαταριών Αυτοκινήτου, Powerbank, Κομπρεσσέρ Αέρος 150PSI, Φακός Led 4 Σε1 Lokithor JA302 12 Volt 2500A

199,50€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: LΟΚΙΤΗΟR
Κωδικός Προϊόντος: 0026226
Απόθεμα: 26 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 5880 φορές

Εκκινητής Μπαταριών Αυτοκινήτου, Powerbank, Κομπρεσσέρ Αέρος 150PSI, Φακός Led 4 Σε1 Lokithor JA302 12 Volt 2500A

Η LOKITHOR είναι μια μάρκα φορητών λύσεων παροχής ενέργειας έκτακτης ανάγκης που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την GREPOW Battery Company, μόλις κυκλοφόρησε την κορυφαία στον κλάδο φορητή συσκευή πολλαπλών χρήσεων JA302, που περιέχει εκκινητή, κομπρεσσέρ αέρος, φως LED όπως καθώς και λειτουργία power bank. Με χωρητικότητα 76Wh, 25000mAh, απόδοση peak 2500A, το LOKITHOR JA302 είναι πάντα το αξιόπιστο εργαλείο σας. Διατηρούμε την εστίασή μας στην παροχή βολικών λύσεων για έκτακτες ανάγκες αυτοκινήτων και το LOKITHOR JA302 είναι το πλέον αξιόπιστο booster - powerbank - κομπρεσσέρ αέρος - φακός όλα σε μία συσκευή.


Είναι ένα πολλαπλών λειτουργιών Jump Starter εκκίνησης αυτοκινήτου που παρέχει εκκίνηση αιχμής 2500A για εκκίνηση οχημάτων 12V (βενζίνης 8.500cc και ντίζελ 6.500cc) σε λίγα δευτερόλεπτα. Διαθέτει συμπαγή σχεδίαση που συνδυάζει εκκινητή με αεροσυμπιεστή, με μπαταρία ιόντων λιθίου στο εσωτερικό, κάνει το JA302 να ζυγίζει μόνο περίπου 1,85 κιλά και είναι πολύ πιο ελαφρύ από τους εκκινητές μολύβδου-οξέος και πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο έκτακτης ανάγκης για δραστηριότητες, περιπέτεια, κάμπινγκ, ψάρεμα, κυνήγι, ποδηλασία.


Χρησιμοποιούμε μπαταρίες υψηλής ποιότητας που μπορούν να παρέχουν επαρκείς και αξιόπιστες υπηρεσίες σε όσους βρίσκονται σε μία κατάσταση ανάγκης. Στεκόμαστε στην απόδοση των προϊόντων μας, ειδικά επειδή έχουν υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές και ελέγχους απόδοσης.



Βίντεο:



  • Φωτεινότητα led 300 Lumens με 3 Λειτουργίες: Σταθερό φως, Στροβοσκοπικό, SOS
300 Lumens LED Lokithor JA301 LED φακός με ισχυρή εξαιρετικά ευρεία γωνία και 300 Lumens για τον φωτισμό των πιο σκοτεινών σημείων. Μπορεί να διαρκέσει περίπου 17-18 ώρες με μία πλήρη φόρτιση, σχεδιασμένο με κύκλο ζωής πάνω από 1000 ώρες. Με 3 λειτουργίες φωτισμού: SOS / στροβοσκοπικό / σταθερό φως και που είναι χρήσιμο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και σε υπαίθριες δραστηριότητες.


  • Κομπρεσσέρ αέρος: Εύρος πίεσης: 10~150 PSI , Ακρίβεια αισθητήρα: ±2 PSI
150 PSI Smart Quick Air Compressor: Η αντλία αέρα υπερβαίνει κατά πολύ τις επιδόσεις άλλων κομπρεσσέρ στην αγορά, μπορεί να φουσκώσει έως και 10 κιλά ελαστικό και να φουσκώσει 4-6 κανονικά ελαστικά αυτοκινήτου με μία πλήρη φόρτιση και με τη δοκιμή στο εργαστήριο μπορεί να φτάσει ακόμη και 300-400 κύκλους. Το Lokithor JA301 με ενσωματωμένο κομπρεσσέρ αέρα με ψηφιακή ένδειξη υποστηρίζει επίσης την προκαθορισμένη πίεση για να φουσκώσει και να σταματήσει αυτόματα, εναλλαγή μονάδας (BAR/PSI). Εξοπλισμένο με 4 τύπους βελόνες φουσκώματος, ιδανικές για το φούσκωμα ελαστικών αυτοκινήτων, ελαστικών ποδηλάτων, μαξιλαριών αέρα, καγιάκ, διαφόρων σφαιρών κ.λπ.

Εφαρμογές:
Αυτοκίνητο SUV MPV 4WD / Μηχανοκίνητο σκάφος / Μοτοσικλέτα / Smartphone / Tablet / Κάμερα 

Προδιαγραφές:

  • Χωρητικότητα: 25000 mAh
  • Ρεύμα εκκίνησης: 1200A
  • Ρεύμα εκκίνησης peak: 2500Α
  • Είσοδος: USB-C 5V/3A, 9V/2A
  • Έξοδος: USB-A 5V/3A, 9V/2A
  • Διαστάσεις: 254 mm x 142 mm x 103 mm (Μ x Π x Υ)
  • Καθαρό Βάρος: 1,85 kg
  • Πιστοποιήσεις: UL, FCC, CE, RoHS, UN38.3
  • Διάρκεια μπαταρίας: >1000 κύκλοι
  • Χρόνος φόρτισης: 4,5 έως 8 ώρες

Τι περιέχει το κουτί: Εκκινητή booster jump starter έκτακτης ανάγκης οχημάτων πολλαπλών λειτουργιών / ακροδέκτες - δαγκάνες Jump starter / Προσαρμογέας / Σάκο συσκευασίας / Καλώδιο USB-C

Advanced Design Το Lokithor υιοθετεί τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών και ενσωματωμένο το πιο πρόσφατο σύστημα διαχείρισης ισχύος BMS και τεχνολογία προστασίας σε ολόκληρο το σύστημα το καθιστούν πιο ανθεκτικό και σταθερό στην εργασία, σχεδόν χωρίς συντήρηση για χρήση. Με λειτουργία ένδειξης βολτόμετρου για εμφάνιση της στάθμης της μπαταρίας του αυτοκινήτου, ώστε να ελεγχθεί αν η μπαταρία έχει υποστεί ζημιά. Και με πολύ μικρή αυτοεκφόρτιση, ώστε να μπορεί να αποθηκευτεί για 2-3 χρόνια με πλήρη φόρτιση, (αλλά δεν συνιστάται η πλήρης αποθήκευση).

 
Προειδοποίηση: Πριν χρησιμοποιήσετε το JA302, διαβάστε προσεκτικά τον οδηγό χρήσης.










Λεπτομέρειες Προϊόντος

Volt: 12 Volt
Εγγύηση: 12 μήνες
Μπαταρία: 25.000mAh
Περιλαμβάνει: Αντάπτορες για φουσκωτά/μπάλες κτλ
Αντάπτορες Τοποθέτησης
Εγχειρίδιο Χρήσης
Καλώδιο Φόρτισης
Τσάντα / Θήκη μεταφοράς
Πιστοποίηση / Έγκριση: CE
RoHS
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο
Τεχνολογία Λαμπτήρα: Led
Υλικό: Αδιάβροχο
Πλαστικό
Φωτεινότητα: 300 Lumen
Χρώμα: Γκρι Τιτανίου
Μαύρο Ματ
Επιπλέον Λεπτομέρειες: 25.000mAh,

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.