Μπάρα Οροφής Αλουμινίου Αεροδυναμική CRUZ 925-735 Airo Fuse Dark 98cm Μαύρη 1 Τεμάχιο

Μπάρα Οροφής Αλουμινίου Αεροδυναμική CRUZ 925-735 Airo Fuse Dark 98cm Μαύρη 1 Τεμάχιο

109,29€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: CRUΖΒΕR S.Α.
Κωδικός Προϊόντος: 0020355
Απόθεμα: 0
Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο - ρωτήστε
Προβολές 1452 φορές

Μπάρα Οροφής Αλουμινίου Αεροδυναμική CRUZ 925-735 Airo Fuse Dark 98cm Μαύρη 1 Τεμάχιο

Από το 1963, τα προϊόντα CRUZ σας διευκολύνουν να μεταφέρετε τα πράγματά σας οπουδήποτε κι αν πάτε με ασφάλεια, προσφέροντας μια πλήρη σειρά από μπάρες οροφής, σχάρες οροφής και αξεσουάρ μεταφοράς για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα. Η μάρκα CRUZ είναι ηγέτης στην ισπανική αγορά, είναι ένας από τους κύριους παίκτες στην ευρωπαϊκή αγορά και είναι παρούσα σε περισσότερες από 30 αγορές με παγκόσμια παρουσία που εκτείνεται στις πέντε ηπείρους.

Οι νέες μπάρες οροφής Cruz Airo Fuse Dark διαθέτουν αεροδυναμικά προφίλ αλουμινίου που ενσωματώνονται τέλεια στην οροφή του αυτοκινήτου, ταιριάζοντας άψογα με τα σημερινά σχέδια οχημάτων.
Τα πόδια των ράβδων οροφής Cruz Airo Fuse είναι χαμηλά, γεγονός που μειώνει το συνολικό ύψος του σετ.
Οι ράβδοι οροφής Cruz Airo Fuse χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα κιτ στερέωσης Cruz Kit Optiplus FIX τα οποία έχουν ενσωματωμένα μαλακά ελαστικά στοιχεία που καλύπτουν το χώρο μεταξύ των μπαρών και της οροφής του οχήματος, κάτι που αντιπροσωπεύει μια σημαντική αισθητική βελτίωση.
Η σχεδίασή τους είναι ασφαλής, ελκυστική και αποδοτική, διακρίνεται για τον καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή, τη βελτιωμένη εξασθένηση του θορύβου και τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.
Οι μπάρες οροφής Cruz Airo Fuse ξεχωρίζουν για την εύκολη τοποθέτησή τους στην οροφή του οχήματος και την εύκολη τοποθέτηση κάθε είδους αξεσουάρ στην επάνω υποδοχή του προφίλ.
  • Προϊόν με Εκτεταμένη Εγγύηση Cruz 5 έτη
Ταιριάζουν ακριβώς στην οροφή του αυτοκινήτου χωρίς να περισσεύουν , σε αρκετές περιπτώσεις το μήκος της μπροστά με της πίσω μπάρας διαφέρει και για αυτό το λόγο οι μπάρες οροφής Airo Fuse πωλούνται ανά τεμάχιο.




Λεπτομέρειες Προϊόντος

Εγγύηση: 60 μήνες
Ποιότητας Και Εφαρμογής
Θέση: Οροφή
Μέγιστο Φορτίο 75Kg
Περιλαμβάνει: Καπάκια
Οδηγίες Τοποθέτησης
Πιστοποίηση / Έγκριση: City Crash
DIN 75302:2019
ECE R26
GS
ISO/PAS 11154:2006
TUV
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο
Υλικό: Αλουμίνιο
Ατσάλι
Πλαστικό
Σίδερο
Χρώμα: Μαύρο
Επιπλέον Λεπτομέρειες: 98cm
Κωδικός Γνησίου: 925-735

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.