Καθαριστικό Κλιματιστικού Αυτοκινήτου Wynn's Airco Clean 100ml 1 Τεμάχιο

Καθαριστικό Κλιματιστικού Αυτοκινήτου Wynn's Airco Clean 100ml 1 Τεμάχιο

25,00€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: WΥΝΝS
Κωδικός Προϊόντος: 0003579
Απόθεμα: 29 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 1400 φορές

Καθαριστικό Κλιματιστικού Αυτοκινήτου Wynn's Airco Clean 100ml 1 Τεμάχιο

Η τεχνολογία Ultrasonic για αυτοκίνητα Airco-Clean® της Wynns σταματάει τις κακές οσμές στα συστήματα κλιματισμού.

Απομακρύνει τις λιπαρές εναποθέσεις, τη σκόνη και άλλες βρωμιές από τον εξατμιστή Airco. Εξαλείφει την κακή οσμή και τη μυρωδιά νικοτίνης στα συστήματα κλιματισμού και τις σταματάει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξουδετερώνει τη μικροβιακή μόλυνση, τους μύκητες και τα βακτήρια στο σύστημα κλιματισμού και τα πλένει. Αποφεύγετε αλλεργικές αντιδράσεις (φτάρνισμα, βήχας, ερεθισμός στα μάτια, πονόλαιμο). Χάρη στην πολύ λεπτή εκνέφωση με το Aircomatic® της Wynns, εξασφαλίζεται μια λεπτή διασπορά και δράση στον εξατμιστή. Απολαύστε μια ευχάριστη δροσιστική οσμή στο αυτοκίνητο.

Οι χρησιμοποιούμενες επιφανειοδραστικές ουσίες είναι βιοαποικοδομήσιμες σύμφωνα με τη μέθοδο δοκιμής OECD 301 AF. Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος έναντι βακτηριδίων και μυκήτων έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα πρότυπα: NEN-EN 13623, NEN-EN 1040; NEN-EN 1275. NEN-EN 1276. NEN-EN 1650. NEN-EN 13697 (καθαρή επιφάνεια και μολυσμένη επιφάνεια), για τους ακόλουθους μικροοργανισμούς: Legionella pneumophila (1). Pseudomonas aeruginosa (2). Escherichia coli (3). Staphylococcus aureus (4). Enterococcus hirae (5). Candida albicans (6). Aspergillus niger (7). Η αποτελεσματικότητα του παρασκευάσματος έχει αποδειχθεί μετά από χρόνο επαφής μέγιστης διάρκειας 15 λεπτών, εκτός από το NEN-EN 13697 (μολυσμένη επιφάνεια) όπου η επίδραση βακτηριοκτόνου επί των (3) και (4) Λεπτά επαφής.

Χρήση
  • Απαιτείται ειδικό μηχάνημα για τη χρήση του.
  • Δωρεάν εφαρμογή με αγορά στην Carner .
  • Μέγιστη διάρκεια 15 λεπτά .

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Θέση: Αεραγωγό
Περιεχόμενο: 100ML
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.