Επαγγελματικοί Μαρκαδόροι Με Διπλή Μύτη (Board & Fine) CRN-24 24 Τεμάχια

Επαγγελματικοί Μαρκαδόροι Με Διπλή Μύτη (Board & Fine) CRN-24 24 Τεμάχια

18,00€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: CΑRΝΕR
Κωδικός Προϊόντος: 0029471
Απόθεμα: 0
Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο - ρωτήστε
Προβολές 1178 φορές

Επαγγελματικοί Μαρκαδόροι Με Διπλή Μύτη (Board & Fine) CRN-24 24 Τεμάχια

ΕΝΑ ΣΕΤ ΜΑΡΚΑΔΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Ένα σετ 24 μαρκαδόρων αφής σε κορεσμένα, διάφορα χρώματα είναι μια πρόταση για όλους όσους ξεκινούν την περιπέτειά τους με το σχέδιο και για όσους ζωγραφίζουν καθημερινά. Η τέλεια χρώση του μελανιού αλκοόλης που περιέχεται στα στυλό εγγυάται ότι τα σχέδια που γίνονται με αυτά θα είναι κορεσμένα, καθαρά και δεν θα ξεθωριάσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι άκρες είναι κατασκευασμένες από υλικό ανθεκτικό στην τριβή, χάρη στο οποίο οι δείκτες θα χρησιμεύσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ίνα των άκρων δεν ξεφλουδίζει, διαχωρίζεται ή διαρρέει. Το δοχείο είναι εμπλουτισμένο με μελάνι και έχει κατασκευαστεί με τρόπο που εγγυάται ομοιόμορφη κατανομή του μελανιού - χωρίς να στεγνώσει, να χυθεί ή να έχει λεκέδες!

ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑΓΗ!
Οι μαρκαδόροι αφής που χρησιμοποιούνται σε χαρτί που προορίζονται για δείκτες αλκοόλης δεν έχουν καταστροφική επίδραση στην επιφάνεια (δεν βρέχουν το χαρτί), μπορούν εύκολα να αναμειχθούν και να εφαρμοστούν. Χάρη σε αυτό, θα πάρετε μια ολόκληρη γκάμα ενδιάμεσων χρωμάτων, θα δημιουργήσετε νέους τονικούς συνδυασμούς και θα εκτελέσετε ακριβή και λεπτή σκίαση.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!
Το σετ χρωμάτων των στυλό αφής έχει επιλεγεί με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς σχεδίασης: από το σχεδιασμό ρούχων, μέχρι το σχεδιασμό προϊόντων, έως το αρχιτεκτονικό σχέδιο, τα τοπία και τα manga. Δοκιμάστε το και εκφράστε τη δημιουργικότητά σας!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ 
τέλεια χρώση
ανθεκτικότητα - μακρύς χρόνος γραφής και διπλό άκρο ανθεκτικό σε φθορές
δύο πάχη άκρων
αισθητική θήκη αποθήκευσης
τέλειο για δώρο!

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Πλήθος Τεμαχίων: 24 Τεμάχια

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.