Σετ Γυαλίσματος Αυτοκινήτου Με 3 Σφουγγάρια 125mm M14 4 Τεμάχια

Σετ Γυαλίσματος Αυτοκινήτου Με 3 Σφουγγάρια 125mm M14 4 Τεμάχια

15,55€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: ΑΜΙΟ
Κωδικός Προϊόντος: 0026076
Απόθεμα: 18 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 3480 φορές

Σετ Γυαλίσματος Αυτοκινήτου Με 3 Σφουγγάρια 125mm M14 4 Τεμάχια

ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ
3 σφουγγάρια γυαλίσματος 125mm + αντάπτορας

Ένα σετ σφουγγαριών γυαλίσματος και μια κεφαλή με αντάπτορα θα γυαλίσει το βερνίκι στο αυτοκίνητό σας ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη!

Το σετ περιλαμβάνει σφουγγάρια διαφορετικής σκληρότητας και υφής που θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε όλα τα στάδια γυαλίσματος.

Τα σφουγγάρια συνδέονται με τον αντάπτορα M14 που περιλαμβάνεται στο σετ και θα τοποθετήσετε άνετα στο τρυπάνι, το κατσαβίδι ή τη συσκευή γυαλίσματος.

 

Χαρακτηριστικά κιτ:

  • Σετ σφουγγαράκια γυαλίσματος αυτοκινήτου Ø125mm
  • Σφουγγάρια διαφορετικής σκληρότητας και δομής, υψηλή αποτελεσματικότητα στίλβωσης - δυνατότητα επιλογής του βέλτιστου σφουγγαριού για μια δεδομένη εργασία (τύπος γυαλίσματος που χρησιμοποιείται, μέθοδος στίλβωσης, σχήμα γυαλισμένης επιφάνειας, βαθμός ζημιάς/γρατσουνίσματος του χρώματος)
  • Βιδωτή στερέωση στην περιλαμβανόμενη κεφαλή απορρόφησης κραδασμών
  • Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση της κεφαλής απορρόφησης κραδασμών στο τρυπάνι, το κατσαβίδι ή το στιλβωτικό με τον παρεχόμενο αντάπτορα γενικής χρήσης M14
     

Κάθε σφουγγάρι έχει διαφορετικό σχήμα και μέγεθος, επομένως το καθένα θα είναι κατάλληλο για διαφορετικές εργασίες. Εάν διαθέτετε ένα σετ προεκτάσεων μιτών από το κατσαβίδι σας, αυτές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση των κομματιών μας για να εισέλθουν σε αυτά τα δυσπρόσιτα μέρη.

 Κάθε βούρτσα / σφουγγάρι έχει διαφορετική σκληρότητα και πάχος και επομένως έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει διαφορετικού τύπου επιφάνεια. Παρακάτω είναι μια λίστα με ένα παράδειγμα για το πώς χρησιμοποιείται το καθένα:

  • Μαύρο - μαλακό σφουγγάρι. Χρησιμοποιείται για φινίρισμα γυαλίσματος, δίνοντας λάμψη και γεμάτο χρώμα στο βερνίκι.
  • Κόκκινο - η δομή του το καθιστά ιδανικό για εργασία με γυαλιστικά προϊόντα μέσης λειαντικής ισχύος. Εξαλείφει τα ελαττώματα της βαφής και εξασφαλίζει καλό φινίρισμα. Απλώνει πάστα γυαλίσματος, μειώνοντας τα υπολείμματα προγυαλίσματος.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Πλήθος Τεμαχίων: 3 Τεμάχια
Υλικό: Πλαστικό
Σίδερο
Χρώμα: Άσπρο
Κόκκινο
Μαύρο
Επιπλέον Λεπτομέρειες: 125mm M14

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.