Αερόθερμο Αναπτήρα Αυτοκινήτου 12 Volt 150 Watt Μαύρο/Γκρι Χρώμα 15273

Αερόθερμο Αναπτήρα Αυτοκινήτου 12 Volt 150 Watt Μαύρο/Γκρι Χρώμα 15273

16,90€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: ΑUΤΟ GS
Κωδικός Προϊόντος: 0027817
Απόθεμα: 66 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 1856 φορές

Αερόθερμο Αναπτήρα Αυτοκινήτου 12 Volt 150 Watt Μαύρο/Γκρι Χρώμα 15273

Λειτουργίες προϊόντος:

1. Έχει λειτουργίες φυσικού και ζεστού αέρα. Θέση διακόπτη: ανεμιστήρας, φυσικός αέρας, Off, απενεργοποίηση, θερμότητα, θερμός αέρας.

2. Το αερόθερμο ενεργοποιείτε όταν ανάβει η μηχανή και ο ανεμιστήρας μπορεί να κυκλοφορήσει τον αέρα μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν αλλάζει στη θέρμανση, το PTC θερμαίνεται γρήγορα και παράγει ζεστό αέρα.

3. Η θερμοκρασία φτάνει περίπου τους 80 - 90 βαθμούς, με αποτέλεσμα να θερμαίνεται γρήγορα ο εσωτερικός χώρος. Όταν το εσωτερικό τζάμι είναι θολό, γυρίστε το αερόθερμο προς εκείνη την κατεύθυνση για να ξεθολώσει (η δεύτερη ταχύτητα του μοντέλου, έχει λειτουργία καθαρισμού αέρα).

4. Στερεώστε τη βάση του αερόθερμου σε μία ορισμένη θέση στο αυτοκίνητο με ταινία διπλής όψης και έπειτα ενεργοποιήστε το & χρησιμοποείστε το κανονικά. Η γωνία της εξόδου του αέρα μπορεί να ρυθμιστεί πάνω-κάτω κατά 80 μοίρες και αριστερά και δεξιά κατά 360 μοίρες. Η βάση μπορεί να αποσυναρμολογηθεί κατά το ξεθάμπωμα του παραθύρου του αυτοκινήτου.

EAQ και προειδοποιήσεις

Για καλύτερη χρήση του αερόθερμου, ακολουθήστε τα παρακάτω:

1. Το αερόθερμο είναι μια ηλεκτρική συσκευή υψηλής ισχύος για οχήματα και το ρεύμα λειτουργίας του είναι σχετικά μεγάλο (12.5A περίπου), οπότε δε μπορεί να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα (40 - 60 min). Μην το χρησιμοποιείται με κλειστή μηχανή, γιατί υπάρχει περίπτωση να εξαντληθεί η μπαταρία.

2. Αν υπάρχουν παράξενες ξαφνικές διακοπές λειτουργίας μετά από μερικά λεπτά ενεργοποίησης, αυτό οφείλεται στην έλλειψη προστασίας της θήκης τσιγάρου, αλλά όχι πρόβλημα προϊόντος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά εάν η προστασία ρεύματος φτάσει τα 15Α, διαφορετικά δε μπορεί να λειτουργήσει με ρεύμα μικρότερο από 12Α.

3. Εάν υπάρχει θερμότητα στην έξοδο αέρα αλλά δεν φυσάει αέρας (δεν υπάρχει ήχος λειτουργίας του ανεμιστήρα) ή υπάρχει οσμή πλαστικού καμένου, διακόψτε αμέσως την παροχή ρεύματος και σταματήστε τη χρήση.

4. Το αερόθερμο είναι ηλεκτρική συσκευή υψηλής ισχύος, το φις πρέπει να εισάγεται σφιχτά κατά τη χρήση και να διατηρείται σε καλή κατάσταση ισχύος. Μην αγγίζετε τα μεταλλικά μέρη του αναπτήρα για να αποφύγετε εγκαύματα όταν βγάζετε το φις μετά από πολύωρη χρήση.

Λεπτομέρειες Προϊόντος

Amper: 15 Amp
Volt: 12 Volt
Watt: 150 Watt
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο
Υλικό: Πλαστικό
Χρώμα: Μαύρο

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.