Πατάκι Πορτ Παγκάζ Σκαφάκι Αυτοκινήτου Gledring  GL-1210 ΒΜW Χ1 F48 2015- Μαύρο

Πατάκι Πορτ Παγκάζ Σκαφάκι Αυτοκινήτου Gledring GL-1210 ΒΜW Χ1 F48 2015- Μαύρο

64,95€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: GLΕDRΙΝG
Κωδικός Προϊόντος: 0021519
Απόθεμα: 0
Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο - ρωτήστε
Προβολές 1274 φορές

Πατάκι Πορτ Παγκάζ Σκαφάκι Αυτοκινήτου Gledring GL-1210 ΒΜW Χ1 F48 2015- Μαύρο

Το λαστιχένιο πατάκι Gledring είναι φτιαγμένο να ταιριάζει ακριβώς στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σας.Έχει μια υπερυψωμένη άκρη (1,8 cm) σε όλη την περίμετρο και προστατεύει τέλεια το εσωτερικό και την αυθεντική μοκέτα στο πορτμπαγκάζ.

Τα πατάκια Gledring έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και πολυτελή, κομψή εμφάνιση.

Ωστόσο, η πρόσφυση του υλικού είναι πολύ υψηλή και το αποθηκευμένο φορτίο στο πορτπαγκάζ διατηρείται σταθερό. Χάρη στο βαθύ σχεδιασμό συγκρατεί αποτελεσματικά τα υγρά και τη βρωμιά.

Τα πατάκια πορτμπαγκάζ Gledring χαρακτηρίζονται από λεπτομερές κόψιμο και τέλειο σχήμα για ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο εφαρμογή 100%.


Η ανοχή απόκλισης από το σχήμα της θήκης είναι μικρότερη από 1 mm! Αυτό είναι το προϊόν με την πιο ακριβή κοπή από όλη τη γκάμα μας.

Το Rubbasol είναι ένα νέο, καινοτόμο υλικό που μοιάζει με καουτσούκ, η πλήρης ανάπτυξη του οποίου είναι ευθύνη της Gledring. Η σύνθεσή του είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ο όρος Rubbasol είναι σήμα κατατεθέν.

Το υλικό είναι λείο, έχει πολύ λεπτή επιφάνεια και δημιουργεί πολυτελή εντύπωση. Από την άλλη πλευρά, είναι ισχυρό και ανθεκτικό στο βαθμό που η Gledring παρέχει εκτεταμένη εγγύηση 5 ετών σε όλα τα πατάκια πορτμπαγκάζ.

Το Rubassol πληροί τα πρότυπα PAH και REACH για χημική περιεκτικότητα. Σήμερα, οι δοκιμές αναφλεξιμότητας και οσμής είναι αυτονόητες, τις οποίες και πληροί. Το υλικό έχει εγκριθεί ακόμη και για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων και μπορεί να έρθει σε άμεση επαφή με τα τρόφιμα.

Τα Gledring έχουν ένα άλλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με παρόμοια προϊόντα. Με κάθε πατάκι πορτπαγκάζ μπορείτε να αγοράσετε μια συμβατή προστασία προφυλακτήρα DoggyMat υπάρχουν δύο μεγέθη μικρό και μεγάλο.
Στην κάτω πλευρά από κάθε λαστιχένιο πατάκι προετοιμάζονται 2 καλούπια, στα οποία είναι στερεωμένο το DoggyMat με πλαστικά κλιπ.

Προστατεύει πλήρως τον προφυλακτήρα και την άκρη του κορμού όταν φορτώνετε πράγματα στο πορτμπαγκάζ ή όταν πηδάει πάνω ο σκύλος σας.

Εάν το DoggyMat δεν χρειάζεται, μπορεί να περιστραφεί κατά 180° και να τοποθετηθεί στο πατάκι. Και τα δύο προϊόντα έχουν την ίδια υφή και το DoggyMat δεν διαταράσσει τη συνολική εμφάνιση.
(ενδέχεται σε κάποια μοντέλα να μην μπορεί να τοποθετηθεί doggymat).


Λεπτομέρειες Προϊόντος

Θέση: Πόρτ Παγκάζ
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο
Υλικό: Λάστιχο
Χρώμα: Μαύρο

Car Models

Bmw X1 X1 (F48) 15+

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.