Radio Cd Usb Bluetooth Pioneer DEH-S320BT 4x50 Watt

Radio Cd Usb Bluetooth Pioneer DEH-S320BT 4x50 Watt

125,00€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: ΡΙΟΝΕΕR
Κωδικός Προϊόντος: 0026402
Απόθεμα: 0
Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο - ρωτήστε
Προβολές 3063 φορές

Radio Cd Usb Bluetooth Pioneer DEH-S320BT 4x50 Watt

Συνδεσιμότητα smartphone και Bluetooth, σε ένα!
Αυτός ο δέκτης Bluetooth 1-DIN θέτει νέα πρότυπα όσον αφορά την απόδοση ήχου και τη συνδεσιμότητα. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολο στη χρήση και τον έλεγχο.
Η συνδεσιμότητα Bluetooth επιτρέπει ασφαλείς και βολικές κλήσεις hands-free, καθώς και ασύρματη ροή μουσικής από το smartphone σας. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Advanced Sound Retriever της Pioneer, η ποιότητα του ήχου θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αρχική εγγραφή. Μπορείτε ακόμη να συνδέσετε δύο τηλέφωνα Bluetooth ταυτόχρονα.
Για χρήστες smartphone Android, απλώς συνδέστε το smartphone Android ασύρματα (μέσω Bluetooth) και απολαύστε με ασφάλεια το Spotify (τόσο για δωρεάν όσο και για Premium χρήστες Spotify) ή την εφαρμογή Pioneer Smart Sync, η οποία θα ανεβάσει το smartphone σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.
Μην κάνετε λάθος, το DEH-S320BT είναι ένα πραγματικό ηχοσύστημα αυτοκινήτου υψηλής ποιότητας. Διαβάζει αρχεία FLAC και είναι εξοπλισμένο με Graphic EQ 13 ζωνών και ενσωματωμένο ενισχυτή MOSFET 50 W x 4. Χρησιμοποιώντας τα 2 RCA Connect άλλα εξαρτήματα, όπως ηχεία, υπογούφερ, ενισχυτές, για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

 Προδιαγραφές
Bluetooth® - Τηρείτε τους τοπικούς νόμους οδήγησης με ενσωματωμένο Bluetooth (HFP). Κλήση ανοιχτής συνομιλίας ευρείας ζώνης, ασύρματη ροή ήχου (A2DP) με αναζήτηση καλλιτέχνη, άλμπουμ και τραγουδιού, απλή σύζευξη και έλεγχος ήχου (AVRCP), η ασύρματη τεχνολογία Bluetooth® έχει κάνει τη ζωή στο όχημα ασφαλέστερη και πιο βολική.

Spotify - Με το Spotify, απλώς συνδέστε το smartphone σας για να περιηγηθείτε άνετα στις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής, άλμπουμ, κομμάτια και καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας τα χειριστήρια της κεντρικής μονάδας σας.
Είσοδος USB - Συνδέστε, φορτίστε και συνδέστε τη συνδεδεμένη συσκευή USB, για να απολαύσετε μουσική. (χωρίς αναπαραγωγή βίντεο)
FLAC - Απολαύστε ψηφιακά αρχεία ήχου χωρίς απώλειες FLAC στο όχημά σας με έξοδο αναπαραγωγής σε ποιότητα CD, χωρίς να χρειάζεται μετατροπή.
Εφαρμογή Pioneer Smart Sync - Η εφαρμογή Pioneer Smart Sync σάς βοηθά να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του smartphone σας. Συνδέει το smartphone σας με τα συμβατά στερεοφωνικά αυτοκινήτου της Pioneer.
Συμβατό με Android - Συνδέστε και ακούστε μουσική που είναι αποθηκευμένη στη συσκευή σας χωρίς την ανάγκη εφαρμογής
Graphical EQ 13 ζωνών - Προσαρμόστε την έξοδο ήχου σας λεπτομερώς για μια μουσική εμπειρία προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας.
Αποσπώμενο πάνελ κατά της κλοπής - Προστατευτείτε από την κλοπή


Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.