Ηχεία Αυτοκινήτου Hertz Cento CK 165L 6,5

Ηχεία Αυτοκινήτου Hertz Cento CK 165L 6,5" 165 mm 100W RMS 2 Δρόμων Σετ 6 Τεμάχια

178,00€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: ΗΕRΤΖ
Κωδικός Προϊόντος: 0015375
Απόθεμα: 0
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο Αποστολή σε 1-3 Μέρες
Προβολές 1565 φορές

Ηχεία Αυτοκινήτου Hertz Cento CK 165L 6,5" 165 mm 100W RMS 2 Δρόμων Σετ 6 Τεμάχια

  • Μαλακός κώνος Tetolon® 26 mm (1 ίντσα) και φωνητικό πηνίο 20 mm (0.8 in.), Για φυσική και ακόμα λεπτομερή αναπαραγωγή μουσικών αποχρώσεων.
  • Μαγνήτης νεοδυμίου με μαγνητική ροή υψηλής πυκνότητας, βελτιστοποιημένος για μέγιστο έλεγχο κατά τη διάρκεια δυναμικών μεταβάσεων υψηλής ενέργειας στην περιοχή μεσαίων υψηλών συχνοτήτων.
  • Γεωμετρία προσόψεων βελτιστοποιημένη με τεχνική FEM (Πεπερασμένα Στοιχεία Μοντελοποίησης) για γραμμική απόκριση συχνότητας σε εγκαταστάσεις εκτός άξονα.
  • Ευρεία γκάμα αξεσουάρ, για εύκολη τοποθετήσεις στις εργοστασιακές θέσεις.

C 165 L:
1. Μη συμπιεσμένο κωνικό χαρτί (NPP) για φυσικό ήχο και χαμηλές, ισχυρές αποσβεσμένες συχνότητες.
2. Υψηλής πυκνότητας μαγνήτη απο φερρίτη σε συνδυασμό με χαμηλής εκπομπής άνθρακα πολικές πλάκες για μειωμένη παραμόρφωση σε υψηλά επίπεδα ισχύος.
3. Πηνίο φωνής 25 χιλιοστών (1 ίντσα) μεγέθους για υψηλή εκτροπή και τυλιγμένο σε κάτοχο αλουμινίου για να εγγυάται υψηλό χειρισμό ισχύος.
4. Συμπαγές και διαφανές τρίγωνο καλάθι, ακουστικά συνδυασμένο με κάλυμμα από μαγνητικό καουτσούκ για πλήρη απόσβεση των παρασιτικών κραδασμών.
5. Κομψή ABS πλαστική μάσκα υψηλής αντοχής με μεταλλικό φινίρισμα σε συνδυασμό με προστατευτικό μεταλλικό πλέγμα.

CCX 2T - CCX 2W:
1. Ξεχωριστά εξαιρετικά συμπαγή crossovers για τα woofer και τα tweeters, προς όφελος της απλότητας και της ευελιξίας της εγκατάστασης.
2. Επίπεδο Tweeter ρυθμιζόμενο μέσω ενός διακόπτη δύο θέσεων (0, +3 dB) για μια βέλτιστη ισορροπία τόνων που μπορεί να προσαρμοστεί από το χρήστη.
3. Πυκνωτές χαμηλής αντοχής και χαμηλής αντίστασης καθαρού χαλκού και επαγωγικές για μέγιστη διαφάνεια ήχου και σαφείς υψηλές συχνότητες.

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.