Ενισχυτής Αυτοκινήτου Hertz Compact Power HCP 4 4-κάναλος 760W

Ενισχυτής Αυτοκινήτου Hertz Compact Power HCP 4 4-κάναλος 760W

198,00€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: ΗΕRΤΖ
Κωδικός Προϊόντος: 0015399
Απόθεμα: 0
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο Αποστολή σε 1-3 Μέρες
Προβολές 1856 φορές

Ενισχυτής Αυτοκινήτου Hertz Compact Power HCP 4 4-κάναλος 760W

Ο HCP 4 είναι ένας ενισχυτής αυτοκινήτου τεσσάρων καναλιών σχεδιασμένος για να αναπαράγει μουσικά είδη με τέσσερα ξεχωριστά κανάλια για πολλαπλές διαμορφώσεις. Με προενισχυμένες εισόδους (Pre-In) και οι εισόδους υψηλού επιπέδου (Speaker-In) επιτρέπουν τη σύνδεση με οποιεσδήποτε μονάδες κεφαλής. Χτισμένο για να λειτουργεί μονοφωνικά, ως μέρος ενός συστήματος τριών καναλιών με μπροστινό και μπροστινό και στερεοφωνικά για ένα ισχυρό σύστημα δύο καναλιών,ο HCP 4 είναι ένα μοναδικό μοντέλο από την άποψη της ευελιξίας! Όλοι οι ενισχυτές Hertz Compact Power συναρμολογούνται με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και διαθέτουν ένα ολοκληρωμένο παθητικό σύστημα crossover. Το σύστημα διασποράς βελτιστοποιείται με τη θερμότητα να μεταφέρεται στον ψύκτη θερμότητας και στη συνέχεια να διαχέεται μέσω των πλευρών του ενισχυτή.


Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.