Μαξιλαράκι Μέσης Type-R Για Το Κάθισμα Του Αυτοκινήτου 35x30cm Κίτρινο / Μαύρο 1 Τεμάχιο 11139

Μαξιλαράκι Μέσης Type-R Για Το Κάθισμα Του Αυτοκινήτου 35x30cm Κίτρινο / Μαύρο 1 Τεμάχιο 11139

15,90€
Απόκτησε το τώρα με έως 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!
Κατασκευαστής: ΑUΤΟ GS
Κωδικός Προϊόντος: 0027045
Απόθεμα: 27 (Ενημέρωση αποθέματος πριν από λίγο)
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
EXPRESS αποστολή
Προβολές 963 φορές

Μαξιλαράκι Μέσης Type-R Για Το Κάθισμα Του Αυτοκινήτου 35x30cm Κίτρινο / Μαύρο 1 Τεμάχιο 11139

Το μαξιλαράκι μέσης Type-R είναι απαραίτητο σε όσους βρίσκονται για πολλές ώρες σε καθιστή θέση (υπάλληλους γραφείου, οδηγούς).Λόγω του σχήματος τοποθετεί το σώμα στην σωστή του θέση ανακουφίζοντας από τους πόνους της μέσης και του αυχένα.
Υποστηρίξτε και προστατέψτε την πλάτη σας με τη βοήθεια του μαξιλαριού μέσης Type-R. Η στήριξη της οσφυϊκής μοίρας είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην άνεση οδήγησης και της εργασίας αν εργάζεστε καθιστοί.  Η απαλότητα  είναι ενσωματωμένη σε κάθε μαξιλαράκι μέσης, παρέχοντας ανακούφιση από την ταλαιπωρία που προκαλείται από τις πολυάριθμες καθιστικές ώρες.
Στην καθιστική εργασία σημαντική είναι η εργονομία του χώρου και σημασία πρέπει να δίνεται στη στήριξη της σπονδυλικής στήλης. Σε όσους κάνουν καθιστική εργασία ο πόνος στη μέση σχετίζεται κυρίως με την εργονομία του εργασιακού χώρου, τη χαλαρότητα των μυών γύρω από τη μέση (κοιλιακοί, ραχιαίοι, ιερονωτιαίοι, γλουτιαίοι). Η άνεση τόσο του οδηγού αλλά και των συνεπιβατών είναι σημαντική για αυτό και το μαξιλαράκι μέσης Type-R σου προσφέρει όλα αυτά που χρειάζεσαι.
  • Υποστηρίζει την μέση, στη φυσιολογική της στάση
  • Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 35x30x7cm
  • Πολύωρη καθιστή θέση λόγω εργασίας ή μειωμένης κινητικότητας
  • Κατάλληλο για χρήση κατά την οδήγηση
  • Ιδανικό για όλους του τύπους καθισμάτων.





Λεπτομέρειες Προϊόντος

Θέση: Κάθισμα
Πλήθος Τεμαχίων: 1 Τεμάχιο
Υλικό: Ύφασμα
Χρώμα: Μαύρο/Κίτρινο
Επιπλέον Λεπτομέρειες: 35x30cm

Car Models

Universal Universal Universal

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή
Captcha

To carner.gr αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι  2.5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.


Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα CARNER Προέκταση Μαιάνδρου (άνωθεν περιφερειακού) - Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310 688 872
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα CARNER στη Θεσσαλονίκη.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.
 
Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2310 688 872 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.